Contact

Heb je vragen over een van de trainingen of presentaties? Wil je een van de trainingen of presentaties incompany boeken? Of wil je om een andere reden in contact komen? Laat het even weten, ik sta je graag te woord!

 

Rody Vonk | Innovation & Creativity Training

  • Gebouw 'Nieuwe Energie', 3e Binnenvestgracht 23J, 2312 NR Leiden

  • 06 41 18 49 40

  • info [at] rodyvonk.nl

  • Volg me op LinkedIn
     

 

Route en parkeren

Klik hier voor de routebeschrijving. Betaald parkeren kan in de parkeergarage van supermarkt Dirk van den Broek. Deze ligt op ca. 2 minuten lopen van mijn werkplek.

Kom je met het openbaar vervoer? Je loopt in 10 minuten van Leiden Centraal station naa gebouw Nieuwe Energie.

  

Contactformulier

Trainingen innoveren, creatief denken en design thinking

Complex problem solving, kritisch denken en creativiteit zijn vaardigheden die steeds meer van werknemers gevraagd worden. In trainingen ontwikkel je deze en andere vaardigheden met behulp van tools en technieken uit design thinking; een manier van denken en vooral doen die je leert sneller en effectiever te innoveren.

Mindset

Wie aan de slag wil met innovatie en verandering zal hiervoor de juiste mindset moeten hebben of ontwikkelen. Want durf jij te experimenteren? Fouten te maken? Echt nieuwe wegen te ontdekken? Dit zijn voorwaarden voor succes!

Tools & skills

Je wíl misschien wel innoveren, maar hoe begin je? Beschik je over de juiste vaardigheden? En heb je de tools die je op weg helpen, zoals een helder proces? Met het juiste gereedschap navigeer je makkelijker naar nieuwe werelden.

Omgeving

Met alleen de juiste mindset, tools en vaardigheden ben je er nog niet. Want wat als je (werk)omgeving niet meewerkt? Als je geen fouten mag maken? Innoveren vraagt om de juiste cultuur, goed leiderschap, tijd en ruimte.